INDUL A SZEZON A JURTATÁBORBAN

INDUL A SZEZON A JURTATÁBORBAN

A Bihari Jurtatábor idén a vírushelyzetre való tekintettel júniustól várja a látogatóit. Fontos kérjük az Aradi utca felőli bejáratot használni. A foglalásokkal kapcsolatban bátran keressen minket elérhetőségeink egyikén.

NEMZETI NAP A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNYBEN

NEMZETI NAP A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNYBEN

A Rozsnyai István Muzeális Gyűjtemény idén ismét megrendezi mára már hagyományosnak számító Nemzeti Napját, Március 12-én, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A nap kézműves foglalkozásokkal indul és forradalmi műsorral egybekötött vacsorával zárul. Természetesen a pálinka-, és házikalács, házikolbász verseny sem maradhat el, melyre várjuk nevezéseiket. További információt és részletes programot itt talál.

MÚZEUM PEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSAINK

MÚZEUM PEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSAINK

Múzeum pedagógiai és kézműves foglalkozások nagy választéka várja a Jurtatáborba, és a Rozsnyai Gyűjteménybe látogatókat. Tematikus foglakozások keretében a gyerekek játszva ismerhetik meg dédszüleink konyháját, az alföldi pásztorok életét, vagy tesztelhetik tudásukat egy tárgyfelismerő játék segítségével. Kézműves foglalkozásaink a gyertyamártás, tarsolylemez készítés vagy nemezelés világába vezeti be az érdeklődőket.

Több foglalkozást is igénybe vevő csoportoknak, illetve a Bihari Jurtatábor szállóvendégei számára kedvezményt biztosítunk!

Részletes információkért, kérjük kattintson ide.