BIHARI JURTATÁBOR

Üdvözöljök a Jurtatábor honlapján!

AMIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK LÁTOGATNI

SZÁLLÁSHELYÜNK

SZÁLLÁSHELYÜNK

A Bihari Jurtatábor az Érmelléken, Létavértes városában található, és honfoglalás kori sátrakat idéző hangulatával várja az idelátogatókat. Táborunk egy idilli parkban fekszik, ahol kültéri kemence és közösségi terek járulnak hozzá a kényelemhez.

LÉTAVÉRTES ÉS KÖRNYÉKE LÁTNIVALÓI

LÉTAVÉRTES ÉS KÖRNYÉKE LÁTNIVALÓI

Helyi látnivalóink mellett az idelátogatóknak lehetősége nyílik a térség, valamint a régió látványosságainak megtekintésére. Ennek megszervezésében a Jurtatábor csapata szívesen áll az érdeklődők rendelkezésére.

CSALÁDI ÉS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK

CSALÁDI ÉS OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK

Családok, és iskolás csoportok számára is kiváló választás a Jurtatábor, ez a különleges hangulatú szálláshely. Igény szerint nem csak a szálláshely idézheti meg az ősi kort, de a honfoglaló magyarok életmódjába is betekintést nyerhetnek látogatóink a korhoz kapcsolódó kézműves foglalkozások segítségével.

A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNY

A ROZSNYAI GYŰJTEMÉNY

A Jurtatábor közvetlen környezetében működik a Tiszántúl legnagyobb népikerámia-gyűjteménye, a Rozsnyai István Muzeális Gyűjtemény, ahol szakszerű tárlatvezetéssel ismerkedhetnek meg a Kárpát-medencei fazekasság történetével és gyönyörű alkotásaival. Az intézmény honlapján múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozások gazdag kínálatából válogathatnak.

RÓLUNK ÍRTÁK

Felszabadult, vidám napokat töltöttek a település egyházai, múzeumai, szabadidőparkjai, szőlőskertje, halastava és piaca háza táján. Izgalmakban és közösségépítésben a vértesi jurta
táborban való alvás és az éjszakába nyúló programok jelentették a legtöbbet a kisdiákok számára.

A biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és AMI szervezésében 19 tanuló részvételével néptánc táborban vettünk itt részt Önöknél. Méltó környezetet biztosítottak számunkra és szeretetteljes vendéglátásban volt részünk. Köszönünk mindent a tábort működtetőknek és az itt dolgozó embereknek! Életükre Isten gazdag áldását kívánjuk!

Két napot töltöttünk a táborban 25 hatodikos gyerekkel. Minden szempontból elégedettek vagyunk. A szálláshely és környéke jó volt. Remek programokon vettünk részt. A konyhán igen jól főznek, köszönjük az ő figyelmességüket is! További vidám, kitartó munkát kívánunk!

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk! Nagyon jól éreztük magunkat, s számos élménnyel is gazdagodtunk! A tábor remek, a program élményekkel teli és a szervezők nagyon barátságosak és segítőkészek!

Igazi gyöngyszemet hoztak itt létre, Magyarország keleti határvégén. Szülőként szeretném megköszönni mindazt a segítő szándékot, szervezést, lebonyolítást amit gyerekeink kaptak az itt töltött rövid hétvégén. Itt nem volt szükségünk a mai modern világunk technikáira (igaz a fényképezők állandóan be voltak kapcsolva). A kenyérlángos, a múzeumpedagógiai foglalkozás, a szekerezés, lovagoltatás, az íjászat és az esti táncház – mind nagyszerűen sikerült. Isten áldjon minden itt dolgozót!

CSAPATUNK

Tóth Anita

Tóth Anita

PÁKOZDI DÁVID

PÁKOZDI DÁVID

KERESSEN MINKET

Azzal, hogy üzenetét elküldi nekünk hozzájárul ahhoz, hogy adatait felhasználhassuk.
További részleteket Adatkezelési tájékozató oldalunkon talál.

Név

E-mail cím

Tárgy

Üzenet